Snart dags för redovisning!

Nu gäller det snart, runt 09:00 är det dags för redovisning! Vi kommer att visa bloggen, och en liten reklamfilm som vi gjort, vi lägger upp den snart!

Förresten; TACK för alla era kommentarer! Det är så otroligt kul att se att ni är många som bryr er, och att det inte bara är klasskompisarna vi tjatat på som hittat hit!

            




Kommentarer
Postat av: malin

okej har kollat igenom bloggen nu och jag blir så himla arg. INGENTING är rättvist. På vissa punkter är det orättvist för kvinnor på andra punkter är det orättvist för män, talar nu om Sverige.

Min familj som består av mig och mina 2 bröder samt en enstamstående pappa. Han får INGA bidrag alls, nada, zero. Hade han varit kvinna hade han fått bidrag. Fattar ni vad jag menar, livet är inte rättvist, alla kan inte vara rika, alla kan inte leva lyckliga i alla sina dar, människan är inte perfekt så försök inte att påstå att det någonsin kommer att bli "jämställt" mellan män och kvinnor. Visst ska kvinnor och män tjäna lika mycket när de har samma arbeta, sjäkvklart, men när det kommer till sex och misshandel så är män och kvinnor olika. Jag hatar feminism och nu har jag tappat bort vad det var som jag ville få fram med det här så tack och hej!

2009-11-11 @ 13:49:00
Postat av: Jasmine - Anything But Ordinary!

kul med fler besökare :)

2009-11-11 @ 19:17:46
URL: http://jaszes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0