Svar på tal...

Eftersom vi fått viss kritik över vår blogg så skulle vi återigen vilja förklara varför vi har den.

Den här bloggen skapade vi som en redovisning i ett mini-projekt om Jämställdhet, där vår uppgift var att argumentera FÖR jämställdhet och berätta varför vi tycker att man borde kämpa för det. Vi bestämde oss för att lyfta fram jämställdhet i utlandet, eftersom vi i sverige, som några av er uttryck det, redan har det ganska bra.
Dock betyder ju inte detta att vi nödvändigtvis är feminister för det, eller hur? Heller inte att vår blogg är en slags propaganda för feminism.

Sedan kanske det kan vara nödvändigt att skriva att vi inte är dumma i huvudet, vi förstår också att det finns svårigheter i hur man ska främja jämställdheten, och att verkligheten är som så att den förmodligen aldrig kommer att bli helt jämställd. Vi förstår också att jämställdhet inte är det enda problemet vi har i världen, men eftersom vår blogg handlar om det är det ju ämnet vi skriver om!

Världen är full av olika tänkesätt och värderingar, och vi vill bara uttrycka våra. Ingen behöver läsa den här bloggen om den inte vill, och ingen behöver ta till sig det vi har skrivit. Men det är vad vi tycker, och framför allt så är en hel del fakta. Så kom inte och säg att vi på något sätt hittar på!

Ni får jättegärna kritisera vår blogg, och våra åsikter för vi skriver inte ut någonting som vi inte står för. Men låt bli att klaga på jämställdhet som ämne, för det är en sådan attityd som gör att utvecklingen går bakåt, och inte framåt!

Kommentarer
Postat av: Limoncello från Emancipation

men hallå har ni fått KRITIK för att ni är feminister? seriöst, det är ju som att försöka mobba någon för att den är smart, snygg och luktar gott! vi har en feministblogg föresten, skicka era haters dit så ska vi lära dem ett och annat :D heja jämställdhet!!!! <3

2009-11-11 @ 23:15:34
URL: http://metrobloggen.se/emancipation

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0