Välkommen till vår blogg!

Hej på er, och välkomna till vår blogg! Vi som driver den här bloggen heter Hanna, Alexsandra, Sofia och Christoffer. Vi går allihop på olika program på gymnasiet, men har vårt individuella val "Global Klass" gemensamt.

Global klass är ettt kurspaket där vi under två år kommer att få läsa bland annat; Internationella relationer, Internationell ekonomi, global miljövård och global temakurs.
-I trean kommer vi sedan att få använda våra kunskaper i praktik, då vi kommer att åka på studieresor till Colombia, Tanzania eller Indien.

Anledningen till att vi startat den här bloggen är för att vi just nu håller på med ett projektarbete om FNs millenniemål i några veckor, och anser att bloggning är ett bra sätt att dokumentera vårt arbete, och samtidigt kanske nå ut till andra människor.

Vi hoppas att ni kommer att gilla vår blogg, och om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar, eller skicka ett mail till; [email protected]

Kommentarer
Postat av: Pontus Boby

Det viktiga är ett jämnställt rättvist samhälle, där man på lika villkor konkurerar med varandra. Där är inte kvoteringen nyckeln till framgång utan förutsättningarna från födseln. Lika lön för lika arbete är viktigt. Demokrati absolut!!!

tycker ni lyft fram goda exempel. Viktigt att tänka på var finns majoriteten av människorna och hur ser då framtiden ut med dessa kulturer. Jag tror att de kommer att erövra stora delar av världen. Detta gäller den sociala ekonomin.

2009-11-10 @ 21:36:05
URL: http://gkprojekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0